Tips: Skapa egen hundsida (gratis 1 månad)
 
« Boxer Dogo Argentino »

Tibetansk mastiff

Oooops!

Tyvär så finns ingen information om Tibetansk mastiff upplagd på hemsidan ännu. Vi gör vårt bästa för att fylla på med information med jämna mellanrum. Har du information om Tibetansk mastiff så är du välkommen att skicka in den så kan vi publicera den så andra besökare kan läsa mer om Tibetansk mastiff.

Kennlar som jobbar med rasen Tibetansk mastiff:

29 december 2014

Kyang La

Uppfödare av: Tibetansk mastiff i Hjärnarp, Skåne län.
Kennel Kyang La är en hobbykennel för Tibetanska mastiffer. Kyang La är tibetanska och skall betyda "De vilda hästarnas berg" Vilket vi tycker passar[...]

« Boxer Dogo Argentino »
 
Klicka här för att skapa egen hundsida
 

Viktig information för dig som vill köpa hundvalp!

Stamtavla från SKK eller registrerad i Svenska Jordbruksverket?

Om din valp är renrasig så följer det med en stamtavla utfärdad från Svenska kennelklubben (SKK) med valpköpet. Där står valpens och hans släktingars registrerade namn, registreringsnummer, födelsedatum, uppfödarens namn och adress, valpens vaccinationer stämplas också här. Detta registreringsbevis/stamtavla är ett måste om din valp är renrasig!

Om din valp endast har ett registreringsbevis från Statens Jordbruksverket så betyder det att den finns i deras register (vilket det är lag på) men den har inget som talar om att den är renrasig och därmed räknas den som blandras och du kan inte därför ex försäkra den som renrasig valp.

Kontakta gärna rasklubben för att få mer information om rasen.

 
Körkortsfrågor för dem som pluggar till körkortet - läs mer här!
-Perfekt för den som behöver extra hjälp inför kunskapsprovet! Känner du någon som pluggar - klicka här nu!

Senaste annonserna från hela Sverige: