Annons:
Körkortsfrågor

« Tillbaka

Presentationen senast uppdaterad måndagen den 19 september 2016 06:06.

Kennelpresentation: Kennel Dark'n Smart

Grundad: 2003 - Levererade valpar: 16

Uppfödare av: Malinois i Skåne län.

Kennel Dark'n Smart bedriver uppfödning i liten skala. Avelsmålet är friska, mentalt stabila och exteriört rastypiska hundar. Vi avlar bara på skottfasta föräldradjur och vill helst även att de ska ha genomgått korning (MT) med godkända resultat. Belgisk vallhund/malinois är en ras, som behöver regelbunden mental aktivering (älskar att arbeta) i form av arbetsuppgifter. Rasen är lättlärd, men kräver engagemang av sin ägare.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av att träna och/eller tävla med din hund. Om du inte är tävlingsintresserad, så är det inte ett måste, huvudsaken att du aktiverar din valp mentalt. Kennelträffar och läger arrangerar vi gärna. När din hund är mellan 1-1,5 år vill vi att du låter röntga den (höftleder och armbågar), samt låter mentalbeskriva den på MH. Extra värdefullt är om det är möjligt att mentalbeskriva hela kullen samtidigt och på samma plats.

Om du söker en hund som går utanpå det mesta och är intresserad av att vara aktiv med den, så är du varmt välkommen att höra av dig för mer information! Vi svarar mycket gärna på frågor om rasen!

Kontaktperson: Anne Sandberg Fallesen

Adress:
2445 Ballingslöv
28197 Ballingslöv


Telefon: 0451-85384

Hemsida: http://www.darknsmart.se

Registreringsnummer: 20030241

Annonser från Kennel Dark'n Smart

Inga annonser hittades tyvärr.
Annonser:
 
 
 

Viktig information för dig som vill köpa hundvalp!

Stamtavla från SKK eller registrerad i Svenska Jordbruksverket?

Om din valp är renrasig så följer det med en stamtavla utfärdad från Svenska kennelklubben (SKK) med valpköpet. Där står valpens och hans släktingars registrerade namn, registreringsnummer, födelsedatum, uppfödarens namn och adress, valpens vaccinationer stämplas också här. Detta registreringsbevis/stamtavla är ett måste om din valp är renrasig!

Om din valp endast har ett registreringsbevis från Statens Jordbruksverket så betyder det att den finns i deras register (vilket det är lag på) men den har inget som talar om att den är renrasig och därmed räknas den som blandras och du kan inte därför ex försäkra den som renrasig valp.

Kontakta gärna rasklubben för att få mer information om rasen.

 
Körkortsfrågor för dem som pluggar till körkortet - läs mer här!
-Perfekt för den som behöver extra hjälp inför kunskapsprovet! Känner du någon som pluggar - klicka här nu!

Senaste annonserna från hela Sverige:

Tisdagen den 5 september
Säljes: Papillonvalpar
(Renraser / Papillon)

Tisdagen den 5 september
Säljes: Nu letar vår kära valpar ett förevigt hem!
(Blandraser)

Tisdagen den 11 juli
Säljes: Strävhåriga han taxvalpar till jakt
(Renraser / Tax, strävhårig)