Tips: Skapa egen hundsida (gratis 1 månad)
 

« Tillbaka

Presentationen senast uppdaterad tisdagen den 16 augusti 2016 11:11.

Kennelpresentation: Nordbornas Boerboel

Grundad: 2010 - Levererade valpar: 31

Uppfödare av: Boerboel i Västra Götalands län.

Vi som har Nordbornas Kennel heter Sophie Freier och Mats Carlsson. Vår Kennel har varit registrerad sedan 2010. Alla våra avelsdjur förutom de som kommer från vår egen avel är importerade från Holland.

Vi bor på en gård på landet och hundarna får vara ute så mycket de vill. Det är alltid en hemma med hundarna hela tiden och sköter om dem. Hundarna tränas och ska i mån av tid meriteras i viltspår. Boerboel är mycket bra på att spåra, Amstaff också vissa av dem, men de vi har som sällskapshundar har inte varit så intresserade av det.

Vi håller på och renoverar och det är mycket jobb utomhus på gården så vi har inte så mycket tid till träning just nu som vi skulle vilja men alla hundar går med på promenader på stan så de blir vana det och får socialisering. De får gå promenader i skogen. De får trava 2-4 km utmed cykel från det att de är 18 månader gamla ibland och de får dra kedjor i motionsspår en gång i veckan från arton månaders ålder. Det är bra för att bygga upp en hunds senor, muskler och ligament.

Hundarna är vårt största intresse och vi har köpt vår gård för att få mycket plats till våra hundar och kenneln. Vi "Barfar" våra hundar (BARF innebär att man gör maten själv till hundarna av färskt kött, ben, grönsaker, frukt). Vi ger dem även kosttillskott och gör allt för att de ska få så bra hälsa som möjligt och få behålla den så länge som möjligt.

Förutom hundarna gillar vi skytte, jakt och motorcyklar samt en och annan stund vid datorn. Som de flesta andra också gillar vi naturligtvis även film och musik.

Medlemsnummer

SABBS: 0611580
Boerboel International: 5420

Kontaktperson: Kennel Nordbornas

Adress:
Trälket 11
545 93 Töreboda


Telefon: 0506-14050

Hemsida: http://www.nordbornas.se

Registreringsnummer: SABBS: 0611580 Boerboel International: 5420

Annonser från Nordbornas Boerboel

Inga annonser hittades tyvärr.
 
Klicka här för att skapa egen hundsida
 

Viktig information för dig som vill köpa hundvalp!

Stamtavla från SKK eller registrerad i Svenska Jordbruksverket?

Om din valp är renrasig så följer det med en stamtavla utfärdad från Svenska kennelklubben (SKK) med valpköpet. Där står valpens och hans släktingars registrerade namn, registreringsnummer, födelsedatum, uppfödarens namn och adress, valpens vaccinationer stämplas också här. Detta registreringsbevis/stamtavla är ett måste om din valp är renrasig!

Om din valp endast har ett registreringsbevis från Statens Jordbruksverket så betyder det att den finns i deras register (vilket det är lag på) men den har inget som talar om att den är renrasig och därmed räknas den som blandras och du kan inte därför ex försäkra den som renrasig valp.

Kontakta gärna rasklubben för att få mer information om rasen.

 
Körkortsfrågor för dem som pluggar till körkortet - läs mer här!
-Perfekt för den som behöver extra hjälp inför kunskapsprovet! Känner du någon som pluggar - klicka här nu!

Senaste annonserna från hela Sverige: