Annons:
Körkortsfrågor

« Tillbaka

Presentationen senast uppdaterad måndagen den 5 november 2012 21:09.

Kennelpresentation: Ayarip's

Grundad: 2005 - Levererade valpar: 26

Uppfödare av: Kooikerhondje i Skåne län.

Vi föder upp kooikerhondje familjärt i liten skala. Kooikerhondje är en aktiv ras och därför tränar vi agility och lydnad med våra hundar. Eftersom kooikerhondje är en allround hund är det lätt att hitta aktiviteter som passar både hund och människa.

Våra valpar registreras i SKK och vi meriterar våra hundar exteriört innan vi parar. Vi följer även Svenska kooikerhondjeklubbens rekommendationer. Vi använder SKKs köpeavtal vid försäljning av valparna och vid leverans är valparna veterinärbesiktigade, avmaskade och chipmärkta. De är också försäkrade mot dolda fel i tre år.

Man får med sig en valplåda med lite mat, information, någon leksak och en bit "snuttefilt" när man köper valp hos oss och vi står gärna till förfogande och hjälper till. Varje år ordnar vi minst en kennelträff.

Vi lovar aldrig ut någon valp utan att vi har träffats så om man är intresserad av en valp från oss får man boka ett möte först. Vi tycker att det är viktigt att det känns rätt för både oss och våra eventuella valpköpare.

Kontaktperson: Sabina Cadier

Adress:
Ljungarum1302
28010 Sösdala


Telefon: 0708-32 54 45

Hemsida: http://www.ayarips.dinstudio.se

Annonser från Ayarip's

Inga annonser hittades tyvärr.
Annonser:
 
 
 

Viktig information för dig som vill köpa hundvalp!

Stamtavla från SKK eller registrerad i Svenska Jordbruksverket?

Om din valp är renrasig så följer det med en stamtavla utfärdad från Svenska kennelklubben (SKK) med valpköpet. Där står valpens och hans släktingars registrerade namn, registreringsnummer, födelsedatum, uppfödarens namn och adress, valpens vaccinationer stämplas också här. Detta registreringsbevis/stamtavla är ett måste om din valp är renrasig!

Om din valp endast har ett registreringsbevis från Statens Jordbruksverket så betyder det att den finns i deras register (vilket det är lag på) men den har inget som talar om att den är renrasig och därmed räknas den som blandras och du kan inte därför ex försäkra den som renrasig valp.

Kontakta gärna rasklubben för att få mer information om rasen.

 
Körkortsfrågor för dem som pluggar till körkortet - läs mer här!
-Perfekt för den som behöver extra hjälp inför kunskapsprovet! Känner du någon som pluggar - klicka här nu!

Senaste annonserna från hela Sverige:

Tisdagen den 5 september
Säljes: Papillonvalpar
(Renraser / Papillon)

Tisdagen den 5 september
Säljes: Nu letar vår kära valpar ett förevigt hem!
(Blandraser)

Tisdagen den 11 juli
Säljes: Strävhåriga han taxvalpar till jakt
(Renraser / Tax, strävhårig)