Tips: Skapa egen hundsida (gratis 1 månad)
 

Valpar säljes: Boerboel

Senast ändrad tisdagen den 7 mars 2017 18:0615,000 kr

Vi har valpar. Leveransklara i mitten på augusti.

OBS! Antalet bedragare på nätet ökar och de utnyttjar hundvalpannonser som täckmantel för deras bedrägerier. Uppmanas du att betala förskott genom Western Union eller annan betaltjänst så avbryt köpet direkt och mejla oss så tar vi bort annonsen! Vi försöker kolla alla annonser men tyvärr är bedragarna bättre än de var förr och kan slinka igenom vår kontroll.

Vi har just nu två valpkullar. De föddes den 16e och 17e februari.

Valparna är efter fullständigt utredda, friska och rastypiska föräldrar.

/

Boerboel kallas även för Sydafrikansk mastiff och är en gårdshund som kombinerar de bästa egenskaperna av kär sällskapshund och duktig vakthund i ett. Mer information hittar du på vår hemsida: /

Detta är en upprepning av en kombination som gett mycket friska och trevliga valpar. De här valparna förväntas ha en mycket bra vaktinstinkt när de blivit vuxna och tidigare har kombinationen gett en blandning av valpar lämpliga för ett lugnt liv som familjehund samt valpar som passar bra i aktivare hem. Vi försöker alltid matcha rätt valp med rätt ägare utifrån valpens egenskaper och ägarens livssituation.

Valparna är redo att flytta när de är ca 10 veckor gamla, dock inte före 8 veckors ålder. Vid flytt följer övergångsfoder, snuttefilt och startpaket med, samt naturligtvis en pärm med alla viktiga papper. Valparna kommer vara registrerade i Jordbruksverket samt i rasförbundet SABBS varifrån de får sin stamtavla. De är givetvis chipmärkta, veterinärbesiktigade, avmaskade och dolda-fel försäkrade i Sveland tills dess att de fyllt 3 år.

Du som hör av dig ska ha hundvana och vara minst 25 år gammal, är ni ett par ska den yngste i paret ha fyllt 25 år. Inga valpar förmedlas till lägenhet eller hundgårdshållning. Valparna kommer att växa upp på rå föda och vi letar efter hem där de även i fortsättningen får äta färskfoder eller Barf. Detta gör vi inga undantag ifrån.

Vi tar emot besök för att träffa valparna, föräldrarna, våra andra hundar och oss när kullen har fyllt 5 veckor. Ingen valp tingas utan erlagt handpenning på 3 000 kr. Inga avbetalningar! Vi förbehåller oss rätten att välja köpare.

Första kontakten tas ENBART via telefon och innan du hör av dig till oss vill vi att ni kikat på vår check-lista: /

Du hittar oss även på Facebook:

Annonsören finns i Töreboda, Västra Götalands län.

Pris: 15,000 kr.

Kontakta Kennel Nordbornas för mer information genom e-post, via telefon 0506-14050 eller på mobil 0702649492. Du kan även söka på hemsidan http://www.nordbornas.se för mer information.

Kennelpresentation upplagd på hundvalpar.net?

Ja, en kennel finns upplagd, läs mer här: Nordbornas Boerboel.

Upplagda foton

Vi har valpar. Leveransklara i mitten på augusti. 1 Vi har valpar. Leveransklara i mitten på augusti. 2 Vi har valpar. Leveransklara i mitten på augusti. 3 Vi har valpar. Leveransklara i mitten på augusti. 4 Vi har valpar. Leveransklara i mitten på augusti. 5

Annonsen har lästs 1307 gånger sedan den lades upp.« Korthårscollie, valpar Pumivalpar »

Söker du fler boerboelannonser?

Här nedan finner du de senaste 15 säljesannonserna för rasen boerboel.

Renraser / Boerboel
1 november 2014
14,000 kr
Västra Götalands län
 
Klicka här för att skapa egen hundsida
 
Körkortsfrågor för dem som pluggar till körkortet - läs mer här!
-Perfekt för den som behöver extra hjälp inför kunskapsprovet! Känner du någon som pluggar - klicka här nu!

Senaste annonserna från hela Sverige: